News Flash:

Ciorba cu carne de porc si iaurt

26 Iulie 2011
1489 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu carne de porc si iaurt
Ingrediente: 800 g picioare urechi si cap de porc 1 morcov 1 pastarnac 1 radacina de patrunjel 1 telina mica 1 ceapa 2 oua 50 g orez 250 g iaurt patrunjel verde tarhon otet sare piper Mod de preparare: Se parlesc picioarele, urechile si capul de porc, se rad cu cutitul si se clatesc in mai multe ape, se portioneaza, apoi se pun la fiert in apa cu putina sare. Se inlatura spuma formata, apoi se adauga ceapa taiata marunt, zarzavaturile taiate bucati mai mari. Se lasa sa fiarba totul 30 de minute pana cand carnea este bine patrunsa. Se adauga orezul ales, spalat, fiert separat si se fierbe inca 5 minute. Separat, se amesteca galbenusurile cu iaurtul, se subtiaza cu ciorba, apoi se toarna peste carne, impreuna cu tarhonul taiat marunt. Se potriveste gustul de sare si acru, adaugand sare si otet, dupa gust si dupa 2 clocote se da deoparte de pe foc. Se serveste fierbinte, cu patrunjel verde presarat deasupra. sursa articol: http://www.feminis.ro sursa fotografie: http://www.feminis.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sos barbeque mere fasole
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

988 viz    0 com
3294 viz    0 com
1146 viz    0 com
14439 viz    0 com
1390 viz    0 com
1115 viz    0 com
955 viz    0 com
1043 viz    0 com
2380 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1706 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023020 (s)