News Flash:

Ciorba cu carne de porc si iaurt

26 Iulie 2011
1359 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu carne de porc si iaurt
Ingrediente: 800 g picioare urechi si cap de porc 1 morcov 1 pastarnac 1 radacina de patrunjel 1 telina mica 1 ceapa 2 oua 50 g orez 250 g iaurt patrunjel verde tarhon otet sare piper Mod de preparare: Se parlesc picioarele, urechile si capul de porc, se rad cu cutitul si se clatesc in mai multe ape, se portioneaza, apoi se pun la fiert in apa cu putina sare. Se inlatura spuma formata, apoi se adauga ceapa taiata marunt, zarzavaturile taiate bucati mai mari. Se lasa sa fiarba totul 30 de minute pana cand carnea este bine patrunsa. Se adauga orezul ales, spalat, fiert separat si se fierbe inca 5 minute. Separat, se amesteca galbenusurile cu iaurtul, se subtiaza cu ciorba, apoi se toarna peste carne, impreuna cu tarhonul taiat marunt. Se potriveste gustul de sare si acru, adaugand sare si otet, dupa gust si dupa 2 clocote se da deoparte de pe foc. Se serveste fierbinte, cu patrunjel verde presarat deasupra. sursa articol: http://www.feminis.ro sursa fotografie: http://www.feminis.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

sos barbeque mere fasole
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

915 viz    0 com
3214 viz    0 com
1094 viz    0 com
11465 viz    0 com
1281 viz    0 com
1024 viz    0 com
877 viz    0 com
979 viz    0 com
2279 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1263 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021879 (s)