News Flash:

Ciorba cu carne de porc si iaurt

26 Iulie 2011
1428 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6695 RON (+0.0035)
USD: 4.0518 RON (+0.0170)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ciorba cu carne de porc si iaurt
Ingrediente: 800 g picioare urechi si cap de porc 1 morcov 1 pastarnac 1 radacina de patrunjel 1 telina mica 1 ceapa 2 oua 50 g orez 250 g iaurt patrunjel verde tarhon otet sare piper Mod de preparare: Se parlesc picioarele, urechile si capul de porc, se rad cu cutitul si se clatesc in mai multe ape, se portioneaza, apoi se pun la fiert in apa cu putina sare. Se inlatura spuma formata, apoi se adauga ceapa taiata marunt, zarzavaturile taiate bucati mai mari. Se lasa sa fiarba totul 30 de minute pana cand carnea este bine patrunsa. Se adauga orezul ales, spalat, fiert separat si se fierbe inca 5 minute. Separat, se amesteca galbenusurile cu iaurtul, se subtiaza cu ciorba, apoi se toarna peste carne, impreuna cu tarhonul taiat marunt. Se potriveste gustul de sare si acru, adaugand sare si otet, dupa gust si dupa 2 clocote se da deoparte de pe foc. Se serveste fierbinte, cu patrunjel verde presarat deasupra. sursa articol: http://www.feminis.ro sursa fotografie: http://www.feminis.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

sos barbeque mere fasole
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

946 viz    0 com
3258 viz    0 com
1121 viz    0 com
13277 viz    0 com
1343 viz    0 com
1074 viz    0 com
923 viz    0 com
1014 viz    0 com
2338 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1877 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023257 (s)