News Flash:

Ciorba cu carne de porc si dovlecel

24 Octombrie 2011
4338 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu carne de porc si dovlecel
Ingrediente: carne de porc cartofi 1 dovlecel morcovi telina 2 ardei Mod de preparare: Se pune carnea de porc la fiert in apa cu putina sare. Cand fierbe se ia spuma de deasupra. Separat se curata legumele, ardeii si dovlecelul se taie cubulete, morcovii si telina se dau pe razatoarea mica. Cand carnea este aproape fiarta se scoate si se taie cubulete, se adauga zarzavatul, cartofii si se lasa sa fiarba. Se potriveste de sare, se pot face si zdrente de ou. Verdeata se pune la sfarsit. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi morcovi ardei telina dovlecel
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

7540 viz    0 com
1297 viz    0 com
1165 viz    0 com
1113 viz    0 com
1228 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1711 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022545 (s)