News Flash:

Ciorba cu carne de porc si cartofi

20 Octombrie 2011
3667 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu carne de porc si cartofi
Ingrediente: 400-500 gr carne de porc cu os 2 kg cartofi 1 varza mica, mica 2 ardei (unul galben si unul rosu) 2 morcovi mai mari 2 cepe 1 conserva rosii cuburi in suc de rosii 3 cuburi concentrat de vita delikat patrunjel verde tarhon Mod de preparare: Se spala carnea, se tine in apa rece putin, apoi se taie in bucati mici. Morcovii se taiet rondele mai groase, iar ceapa fideluta. Carnea, ceapa si morcovii se pun in oala la calit cu foarte putin ulei. Apoi se adauga apa pana la jumatate si se lasa sa fiarba 20-25 minute, pana cand carnea a fost fiarta. Intre timp se curata cartofii si se taie bucatele, ardeii fidelute, varza fideluta. Dupa ce carnea a fiert se pun pe toate in oala, se adauga conserva de rosii, cele 3 cuburi de vita, putina sare, piper si apa cat sa fie de consistenta unei ciorbe. Se lasa sa fiarba inca vreo 20 minute, pana cand sunt gata cartofii si varza. Se potriveste de delikat si saret. Cand e gata se presara tarhonul si patrunjelul verde tocat marunt si se mai da 2-3 clocote. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi cartofi umpluti ardei morcovi rosii pui mexican
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1129 viz    0 com
974 viz    0 com
1176 viz    0 com
932 viz    0 com
1381 viz    0 com
1109 viz    0 com
1449 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1715 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018220 (s)