News Flash:

Ciorba cu carne de porc - Pune ingredientul asta si ii vei da gust mai bun

24 Martie 2017
11440 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

carne + oase porc
1 ceapa
1 morcov mare (eu am avut taiat si congelat)
1 pastarnac
1 ardei capia
50 g mazare congelata
100 g brocoli congelat
suc de rosii
bors
sare
delikat
patrunjel

Citeste si Cum se face omleta cu carne de porc

Mod de preparare:


Legumele se curata, se spala si se toaca marunt, iar morcovul si pastarnacul se rade si se taie rondele.
Oasele se spala bine-bine.
Se fierbe carnea si oasele de porc in apa cu sare, spumandu-se bine.
Cand carnea este fiarta, se scoate, oasele se dau deoparte, carnea se taie cubulete mici. Zeama se strecoara (in general strecor cam toata zeama in care a fiert carne, pentru a ramane ciorba mai clara si "curata"). In zeama strecurata se pune ceapa, morcovul, pastarnacul, ardeiul si se fierbe 15-20 min.
Apoi se adauga si restul legumelor congelate.
Cand toate legumele sunt aproape gata, se adauga sucul de rosii.
La final se potriveste de sare, se pune borsul, iar dupa ce se opreste focul se adauga verdeata tocata.

sursa: sim0na-world
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oase porc pastarnac mazare congelata zeama strecurata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1632 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013135 (s)