News Flash:

Ciorba cu carne de porc

22 Iulie 2011
1339 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6618 RON (0.0000)
USD: 4.0162 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ciorba cu carne de porc
Ingrediente: 500 gr carne de porc 500 gr oase de porc 2 cepe patrunjel 1 morcov 1 ardei 2 rosii 50 gr orez leustean 1 litru zeama de varza 200 gr smantana 3 litri apa sare piper Mod de preparare: Se taie oasele si carnea de porc marunt, dupa care se pun la fiert in 3 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. Cand au inceput sa dea in clocot se adauga sarea si piperul si se mai lasa aproximativ 1 ora la fiert. Ceapa, morcovul, rosiile, patrunjelul si ardeiul se toaca marunt si se adauga alaturi de orez in oala cu oase si carne. Cand carnea este bine fiarta, se pun leusteanul si zeama de varza. Ciorba se poate servi cu smantana. sursa articol: http://www.retetebune.com sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ardei rosu smantana ardei vin
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1072 viz    0 com
920 viz    0 com
1010 viz    0 com
2337 viz    0 com
2663 viz    0 com
2384 viz    0 com
1241 viz    1 com
2515 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1554 (s) | 38 queries | Mysql time :0.025251 (s)