News Flash:

Ciorba cu carne de porc

22 Iulie 2011
1397 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu carne de porc
Ingrediente: 500 gr carne de porc 500 gr oase de porc 2 cepe patrunjel 1 morcov 1 ardei 2 rosii 50 gr orez leustean 1 litru zeama de varza 200 gr smantana 3 litri apa sare piper Mod de preparare: Se taie oasele si carnea de porc marunt, dupa care se pun la fiert in 3 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. Cand au inceput sa dea in clocot se adauga sarea si piperul si se mai lasa aproximativ 1 ora la fiert. Ceapa, morcovul, rosiile, patrunjelul si ardeiul se toaca marunt si se adauga alaturi de orez in oala cu oase si carne. Cand carnea este bine fiarta, se pun leusteanul si zeama de varza. Ciorba se poate servi cu smantana. sursa articol: http://www.retetebune.com sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ardei rosu smantana ardei vin
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1117 viz    0 com
959 viz    0 com
1052 viz    0 com
2382 viz    0 com
2708 viz    0 com
2480 viz    0 com
1278 viz    1 com
2554 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1585 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022823 (s)