News Flash:

Ciorba cu carne de curcan

23 Iulie 2013
2386 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 aripi de curcan taiate in jumatate
rosii in bulion
o legatura patrunjel
taitei de casa (dintr-un ou, un varf de sare si faina cat cuprinde)
o ceapa
1 morcov
1 telina mica
1/2 ardei

Mod de preparare:

Carnea se pune la foc in apa cu sare si prima apa se arunca. Se pune din nou la fiert in apa curata si sa lasa la foc pana cand carnea este aproape facuta. Se adauga apoi zarzavatul taiat cubulete si se mai lasa sa fiarba 20 minute, dupa care se pune si bulionul. Taiteii de casa se fierb separat si se adauga in ciorba cand aceasta e aproape gata. Se mai lasa 5 minute si se opreste focul.
Cand se serveste, se adauga patrunjel in farfurie.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

patrunjel morcov ardei apa curata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1541 viz    0 com
1469 viz    0 com
1723 viz    0 com
1620 viz    0 com
1417 viz    0 com
1043 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1725 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019404 (s)