News Flash:

Ciorba cu carne de berbec

1 Iulie 2011
946 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu carne de berbec
Ingrediente: 1 kg carne de berbec 1 kg rosii 3-4 ardei 3-4 cepe 2 linguri ulei sare piper cateva frunze de menta Mod de preparare: Se caleste ceapa taiata pestisori in cele doua linguri de ulei. Cand incepe sa se ingalbeneasca, se adauga rosiile, curatate de pielite si taiate in doua, ardeii taiati felii, sare, piper si cateva frunze de menta. Cand s-au inmuiat, se adauga 2-3 litri de apa clocotita si carnea de berbec. Se lasa sa fiarba la foc domol. Cand carnea e frageda, se scoate, se taie cuburi, se pune in castron, iar deasupra se toarna supa Se serveste fierbinte, cu taiteii fierti separat. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gatesti-ingenios.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gogosi umplute rosii ardei ulei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1603 viz    0 com
1314 viz    0 com
1407 viz    0 com
1122 viz    0 com
1436 viz    0 com
1062 viz    0 com
2146 viz    0 com
1454 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1315 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020218 (s)