News Flash:

Ciorba cu carnati afumati si mazare

30 August 2011
1487 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu carnati afumati si mazare
Ingrediente: 500 gr carnat afumat de casa 1 ceapa 1 morcov un ardei rosu 1 lingura de pasta de ardei 1/2 telina 2 linguri ulei 1 cana mazare codite praz verde 1 cana bulion de rosii sau bors Mod de preparare: Legumele se curata, se spala si se taie dupa preferinta. Apoi se calesc in ulei, se adauga mazarea si carnatul feliat. Se pune totul intr-o oala sub aburi + 3 l apa. Se fierbe 25 de minute din momentul cand incepe sa suiere. Se raceste oala sub jet de apa rece si se ia capacul. Se acreste cu bulion sau bors, dupa preferinta. Se presara verdeata. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

praz verde ceapa fasole paste spirala sos ragu
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1559 viz    0 com
1073 viz    0 com
4117 viz    0 com
2754 viz    0 com
915 viz    0 com
1331 viz    0 com
1109 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1617 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018786 (s)