News Flash:

Ciorba cu bureti

18 August 2011
1378 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu bureti
Ingrediente: 1 kg bureti 1 litru bors 1 morcov 1 pastarnac 2 cepe 1 legatura marar sare Mod de preparare: Morcovul, ceapa si patrunjelul se pun la fiert in trei litri de apa. Buretii se taie in sferturi si se pun in oala. Cand toate legumele din oala sunt fierte se adauga borsul clocotit. Se presara mararul tocat, se drege cu sare si se stinge focul. Se poate servi cu smantana. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

slanina retete vegetariene fasole ceapa marar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1209 viz    0 com
1025 viz    0 com
939 viz    0 com
4048 viz    0 com
976 viz    0 com
1345 viz    0 com
991 viz    0 com
977 viz    0 com
1511 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1636 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023084 (s)