News Flash:

Ciorba cu bacon si fasole verde

5 August 2011
1134 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu bacon si fasole verde
Ingrediente: 1 kg fasole verde 4 morcovi mari 2 ardei rosii 2 cepe mari, rosii 400 g bacon 4 catei mari de usturoi smantana bulion dafin sare piper Mod de preparare: Fasolea se curata, se spala, se taie in doua si se pune la fiert in apa cu sare. Se poate folosi si fasole verde din conserva, fiarta. Cand a fiert pe jumate, se adauga ceapa tocata fideluta, ardeiul tocat marunt si morcovii cubulete. Daca se foloseste fasole din conserva se pun toate legumele la fiert, in acelasi timp. Baconul se taie in cubulete si se pune la prajit, in tigaia fara ulei, pana se rumeneste, apoi se aduga la ciorba de legume. Se lasa 15 minute la foc mica poi se adauga usturoiul pisat, dafinul, bulionul si piperul si se mai da un clocot. Se serveste fierbinte, cu smantana deasupra. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://www.retete-gustoase.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fasole verde caju smantana usturoi dafin patrunjel radacina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2858 viz    0 com
1038 viz    0 com
938 viz    0 com
2211 viz    0 com
1155 viz    0 com
4844 viz    0 com
2046 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1595 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019832 (s)