News Flash:

Ciorba cu aripioare de pui III

13 Decembrie 2011
1924 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu aripioare de pui III
Ingrediente: 5-6 aripioare 1 morcov 1 dovlecel 1 ceapa conopida 1 ardei 2 rosii 1 radacina de patrunjel 1 telina 1 legatura de patrunjel 1/2 l bors sare Mod de preparare: Aripioarele de pui se curata si se spala bine, iar apoi se pun la fiert intr-o oala cu 3 l de apa cu sare. Din cand in cand se spumeaza. In timp ce carnea fierbe, dovlecelul se taie cubulete, ceapa se toaca marunt, iar restul legumelor se dau pe razatoare. Se pune toate in oala cu carne si se lasa la fiert. In momentul in care legumele sunt fierte, se adauga rosiile curatate de pielita si taiate mai mic, borsul si sarea. Dupa cateva clocote, se presara verdeata taiata cat mai marunt, se pune un capac si se ia de pe foc. sursa reteta: retete-on-line.ro sursa fotografie: retete-on-line.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

fasole dovlecel conopida ardei sos barbeque
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2987 viz    0 com
1586 viz    0 com
1068 viz    0 com
1005 viz    0 com
2617 viz    0 com
1027 viz    0 com
1155 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1030 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017678 (s)