News Flash:

Ciorba cu aripioare de pui III

13 Decembrie 2011
2011 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu aripioare de pui III
Ingrediente: 5-6 aripioare 1 morcov 1 dovlecel 1 ceapa conopida 1 ardei 2 rosii 1 radacina de patrunjel 1 telina 1 legatura de patrunjel 1/2 l bors sare Mod de preparare: Aripioarele de pui se curata si se spala bine, iar apoi se pun la fiert intr-o oala cu 3 l de apa cu sare. Din cand in cand se spumeaza. In timp ce carnea fierbe, dovlecelul se taie cubulete, ceapa se toaca marunt, iar restul legumelor se dau pe razatoare. Se pune toate in oala cu carne si se lasa la fiert. In momentul in care legumele sunt fierte, se adauga rosiile curatate de pielita si taiate mai mic, borsul si sarea. Dupa cateva clocote, se presara verdeata taiata cat mai marunt, se pune un capac si se ia de pe foc. sursa reteta: retete-on-line.ro sursa fotografie: retete-on-line.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fasole dovlecel conopida ardei sos barbeque
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3251 viz    0 com
1662 viz    0 com
1134 viz    0 com
1076 viz    0 com
2708 viz    0 com
1106 viz    0 com
1254 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1855 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018598 (s)