News Flash:

Ciorba cu ardei umpluti II

14 Septembrie 2011
916 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu ardei umpluti II
Ingrediente: 300 gr carne tocata amestec 5 ardei grasi 2 linguri de faina alba 1 ou 1 ceapa 4 morcovi patrunjel pasta de rosii sau bulion frunze de patrunjel vegeta piper ulei Mod de preparare: Se pune apa la fiert. Se curata ceapa, se toaca marunt si se pune in oala cand apa fierbe. Morcovii si patrunjelul radacina se curata, se taie cubulete si se adauga in ciorba. Ardeii se taie, li se scot cotoarele si se spala. Carnea se amesteca cu 1 ou, vegeta, piper si se umplu ardeii cu ea. Cand zarzavatul e aproape fiert, se pun ardeii in oala sa fiarba si se lasa 40-45 de minute, la foc mic. Intr-o craticioara se incinge ulei, se pun 2 linguri de faina si se amesteca, sa nu se faca cocoloase. Se adauga pasta de rosii si se invarte cu lingura, apoi se pune cu polonicul din zeama peste rantas si se amesteca. Cand ardeii sunt fierti se pune rantasul in oala si se lasa sa dea cateva clocote. Se potriveste de gust cu vegeta si piper. La final se presare frunze de patrunjel tocate. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ardei gras morcovi sos worcestershire branza framantata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1724 viz    0 com
1384 viz    0 com
1234 viz    0 com
980 viz    0 com
836 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1325 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016748 (s)