News Flash:

Ciorba cu afumatura si varza acra

15 Septembrie 2011
2580 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu afumatura si varza acra
Ingrediente: o capatana mica de varza murata o bucata de carnat afumat 1 lingura orez 1 pahar cu moare de pe varza 2 morcovi 150 ml smantana ardei rosu cimbru marar vegeta piper Mod de preparare: Varza se spala si se taie fideluta. Morcovii se curata si se taie rondele, dar si fasii mai lunguiete. Carnatul se taie felioare. Intr-o oala se pune apa la fiert. Se adauga varza, morcovii si carnatul. Se lasa sa fiarba, iar cand sunt aproape fierte se adauga o crenguta de cimbru, orezul spalat, ardeiul rosu, piper si moarea de pe varza. Moarea se fierbe separat pana cand da un clocot, abia apoi se adauga la ciorba. Cand si orezul este fiert, se pune smantana intr-un vas, iar peste ea cate o lingura de supa fierbinte. Se amesteca pana cand smantana are temperatura ciorbei. Dupa aceea se pune peste ciorba. La final se presara mararul verde. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ardei kapia sos napoletan smantana branza framantata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1472 viz    0 com
1303 viz    0 com
2829 viz    0 com
1098 viz    0 com
1072 viz    0 com
2633 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1556 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022522 (s)