News Flash:

Ciorba cruda

24 Octombrie 2011
1166 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cruda
Ingrediente: 2 morcovi 1 galbenus 2 cepe vechi 1 pastarnac 1 patrunjel 1 felie de telina 1 lamaie (optional) 1-2 rosii 1 legatura leustean 1 legatura de patrunjel 1-2 linguri smantana 100 ml lapte 1-2 lingurite ulei de masline (optional) 1-1,5 l bors Mod de preparare: Legumele se curata legumele si se dau prin storcatorul de suc. Rosia se mixeaza impreuna cu 1 ceapa, iar o bucatica de rosie si cealalta ceapa se toaca foarte fin. In supiera se amesteca cu un tel mic sub forma de para galbenusul, smantana, se adauga rosia si ceapa tocate fin, borsul, putina zeama de lamaie, laptele si sucul de la legumele crude, optional uleiul de masline. Pulpa de legume se poate folosi la un sos crud mixata cu smantana, iaurt, sos bechamel. Se asezoneaza cu verdeata tocata si se garniseste cu frunzulite intregi. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

morcovi retete vegetariene galbenus vin smantana
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1117 viz    0 com
1230 viz    0 com
1062 viz    0 com
931 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1578 (s) | 35 queries | Mysql time :0.021464 (s)