News Flash:

Ciorba bulgareasca cu foi de dafin

10 Octombrie 2011
1848 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba bulgareasca cu foi de dafin
Ingrediente: 200-300 g ficatei si pipote de pui 1/2 telina 1 morcov 1 ceapa mica 1 lingura de faina 1 lingurita de unt 1 foaie de dafin 100 ml smantana 1 galbenus apa plata sare Mod de preparare: Prima data se toaca ceapa si se caleste in unt. Apoi se spala zarzavatul, se curata de coaja si se taie cubulete marunte. Se pun la fiert impreuna cu ceapa si doi litri de apa plata. Separat se fierb ficateii si pipotele in apa plata cu sare. Dupa ce ai fiert, se toarna in supa. Faina se amesteca cu putina smantana si se toarna in supa. La sfarsit se drege ciorbita cu galbenusul de ou amestecat cu restul de smantana. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

telina unt smantana galbenus fasole
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

939 viz    0 com
2003 viz    0 com
1089 viz    0 com
1097 viz    0 com
836 viz    0 com
1505 viz    0 com
1095 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1500 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016837 (s)