News Flash:

Ciorba bulgareasca cu foi de dafin

10 Octombrie 2011
1913 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba bulgareasca cu foi de dafin
Ingrediente: 200-300 g ficatei si pipote de pui 1/2 telina 1 morcov 1 ceapa mica 1 lingura de faina 1 lingurita de unt 1 foaie de dafin 100 ml smantana 1 galbenus apa plata sare Mod de preparare: Prima data se toaca ceapa si se caleste in unt. Apoi se spala zarzavatul, se curata de coaja si se taie cubulete marunte. Se pun la fiert impreuna cu ceapa si doi litri de apa plata. Separat se fierb ficateii si pipotele in apa plata cu sare. Dupa ce ai fiert, se toarna in supa. Faina se amesteca cu putina smantana si se toarna in supa. La sfarsit se drege ciorbita cu galbenusul de ou amestecat cu restul de smantana. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

telina unt smantana galbenus fasole
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

977 viz    0 com
2064 viz    0 com
1122 viz    0 com
1130 viz    0 com
861 viz    0 com
1565 viz    0 com
1133 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1525 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016778 (s)