News Flash:

Ciorba ardeleneasca cu codite de porc afumate - FOTO

9 Ianuarie 2012
4320 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

3 codite de porc medii, afumate, puteti folosi si oase garf
3-4 morcovi mari
1/4 telina
1 pastarnac
1 ardei gras verde
1 ardei gras rosu
2 cepe rosii sau 4 mai mici
o cescuta de orez
3 galbenusuri
150 gr smantana
otet dupa gust

Mod de preparare:

Se taie coditele in bucati potrivite si se pun la fiert in 5 litri de apa,se spumeaza constant. Se curata si se toaca legumele, se spala orezul. Cand nu se mai formeaza spuma se adauga ceapa, ardeiul, morcovul, telina, pastarnacul si ceasca de orez si se lasa la fiert circa 30 minut. Spre sfarsit se adauga maghiran uscat sau tarhon. Se bat bine galbenusuri cu smantana, se trage ciorba de pe foc, cu un polonic mic se ia supa din oala si se toarna incet peste oua, se amesteca bine, apoi se toarna amestecul in oala cu ciorba. Potriviti gustul de sare si otet si serviti fierbinte alaturi de ardei iute.
Reteta Ciorba ardeleneasca cu codite de porc afumate ne este recomandata de Craita.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

Ciorba_ardeleneasca_cu_codite_de_porc_afumate1
oase garf morcovi telina pastarnac cepe rosii orez galbenusuri smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1892 viz    0 com
1316 viz    0 com
1292 viz    0 com
1457 viz    0 com
1510 viz    0 com
2792 viz    0 com
1172 viz    0 com
4193 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1531 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014401 (s)