News Flash:

Ciorba ardeleneasca cu codite de porc afumate - FOTO

9 Ianuarie 2012
4538 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 codite de porc medii, afumate, puteti folosi si oase garf
3-4 morcovi mari
1/4 telina
1 pastarnac
1 ardei gras verde
1 ardei gras rosu
2 cepe rosii sau 4 mai mici
o cescuta de orez
3 galbenusuri
150 gr smantana
otet dupa gust

Mod de preparare:

Se taie coditele in bucati potrivite si se pun la fiert in 5 litri de apa,se spumeaza constant. Se curata si se toaca legumele, se spala orezul. Cand nu se mai formeaza spuma se adauga ceapa, ardeiul, morcovul, telina, pastarnacul si ceasca de orez si se lasa la fiert circa 30 minut. Spre sfarsit se adauga maghiran uscat sau tarhon. Se bat bine galbenusuri cu smantana, se trage ciorba de pe foc, cu un polonic mic se ia supa din oala si se toarna incet peste oua, se amesteca bine, apoi se toarna amestecul in oala cu ciorba. Potriviti gustul de sare si otet si serviti fierbinte alaturi de ardei iute.
Reteta Ciorba ardeleneasca cu codite de porc afumate ne este recomandata de Craita.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Ciorba_ardeleneasca_cu_codite_de_porc_afumate1
oase garf morcovi telina pastarnac cepe rosii orez galbenusuri smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1995 viz    0 com
1371 viz    0 com
1335 viz    0 com
1501 viz    0 com
1579 viz    0 com
2831 viz    0 com
1205 viz    0 com
4271 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1712 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024779 (s)