News Flash:

Ciorba Aita

26 Mai 2011
1207 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba Aita2
Ingrediente: 3 morcovi potriviti 2 radacini patrunjel 2 cepe 2 buc. piept de pui 1 cutie smantana 6 oua usturoi piper sare verdeata 3 l apa Mod de preparare: Se pune la fiert pieptul de pasare, dupa ce luam spuma de cateva ori punem si radacinoasele la fiert taiate in patru. Dupa ce au fiert bine impreuna cu carnea, le scoatem din supa si zarzavatul il taiem sau il dam pe razatoarea mare si carnea o taiem fasiute. Supa pe care o avem o strecuram si o punem la foc cu toate ingredientele, o lasam sa fiarba putin, potrivim de sare, vegeta dupa gust, apoi lasam sa dea un clocot. Dupa ce ne-am asigurat ca este fiarta si buna de sarata, stingem aragazul. Acum intr-un castronel batem cele 6 oua cu 2 linguri de otet si, dupa ce a respirat putin ciorba, punem ouale si mestecam. sursa articol: http://www.reteteculinare.ro sursa fotografie: http://www.retete-gustoase.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bors moldovenesc morcovi smantana garnitura nuci pecan
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5138 viz    0 com
3844 viz    0 com
1208 viz    0 com
1126 viz    0 com
3845 viz    0 com
1142 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1579 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016521 (s)