News Flash:

Ciorb? de fasole verde cu orez

25 August 2011
974 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente: 400 g fasole verde 3 rosii potrivite 1 morcov 1 radacina de patrunjel 1 ceapa 1 ardei kapia verde 1 ardei kapia rosu 1 ceasca orez 3 linguri ulei de floarea-soarelui 1 lingurita de sare 1 lingurita Maggi, secretul gustului de legume câteva boabe de piper 3 l apa 1 legatura patrunjel verde 1 crenguta verde de cimbru Mod de preparare: Se curata fasolea verde de codite, se spala bine cu apa rece si se rupe in doua sau trei bucati. Se pune apa intr-o oala, se adauga sarea, boabele de piper si se lasa sa dea in fiert. Apoi se pun fasolea verde, morcovul taiat in doua, radacina de patrunjel, se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba la foc mic 20 sau 25 de minute. In acest timp, intr-o tigaie se toarna uleiul, se caleste ceapa tocata marunt, ardeii kapia taiati cubulete. Se adauga rosiile taiate cubulete sau date prin razatoare. Se lasa sa dea câteva clocote si se rastoarna peste ciorba. Se adauga secretul gustului si se potriveste de sare, daca mai este nevoie. Se lasa ciorba sa fiarba la foc mic, inca 20 de minute. Se opreste focul, se presara patrunjelul tocat marunt si crenguta de cimbru verde. Se acopera oala cu capacul si se lasa 10 minute, pentru ca toate aromele sa se intrepatrunda. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

maggi retete vegetariene fasole verde sos barbeque delikat macris
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1619 viz    0 com
2159 viz    1 com
1151 viz    0 com
1107 viz    0 com
5176 viz    0 com
1378 viz    0 com
1209 viz    0 com
1025 viz    0 com
939 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1681 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024116 (s)