News Flash:

Ciolan de porc in vas roman

27 Aprilie 2016
2753 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1.5 kg carne de porc
2 cepe medii
2-3 catei de usturoi
1 lingurita sare
1 varf de cutit de sare
seminte de chimion

Mod de preparare:

1. Inmoaie vasul roman in apa rece vreo ora.
2. Potriveste carnea de sare.
3. Toaca marunt ceapa, presara piper si chimen pe ea, apoi pune-o in vasul roman. Pune si usturoiul feliat marunt.
4. Pe "patul" astfel facut pune carnea de porc. Acopera si baga in cuptorul incins la 180-190 de grade Celsius, pentru aproximativ 150 de minute.
5. Dupa ce carnea s-a fragezit, indeparteaza capacul si mai tine in cuptor vreo 20 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciolan porc vas roman friptura porc friptura cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2325 viz    0 com
2582 viz    0 com
1302 viz    0 com
1405 viz    0 com
1215 viz    0 com
2082 viz    0 com
3000 viz    1 com
5148 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1441 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016604 (s)