News Flash:

Ciolan de porc in vas roman

27 Aprilie 2016
4153 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7354 RON (+0.0002)
USD: 4.2876 RON (-0.0103)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

1.5 kg carne de porc
2 cepe medii
2-3 catei de usturoi
1 lingurita sare
1 varf de cutit de sare
seminte de chimion

Mod de preparare:

1. Inmoaie vasul roman in apa rece vreo ora.
2. Potriveste carnea de sare.
3. Toaca marunt ceapa, presara piper si chimen pe ea, apoi pune-o in vasul roman. Pune si usturoiul feliat marunt.
4. Pe "patul" astfel facut pune carnea de porc. Acopera si baga in cuptorul incins la 180-190 de grade Celsius, pentru aproximativ 150 de minute.
5. Dupa ce carnea s-a fragezit, indeparteaza capacul si mai tine in cuptor vreo 20 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciolan porc vas roman friptura porc friptura cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2939 viz    0 com
3797 viz    0 com
1518 viz    0 com
1731 viz    0 com
1423 viz    0 com
2404 viz    0 com
3642 viz    1 com
6483 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1576 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020575 (s)