News Flash:

Ciolan de porc in vas roman

27 Aprilie 2016
2361 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

1.5 kg carne de porc
2 cepe medii
2-3 catei de usturoi
1 lingurita sare
1 varf de cutit de sare
seminte de chimion

Mod de preparare:

1. Inmoaie vasul roman in apa rece vreo ora.
2. Potriveste carnea de sare.
3. Toaca marunt ceapa, presara piper si chimen pe ea, apoi pune-o in vasul roman. Pune si usturoiul feliat marunt.
4. Pe "patul" astfel facut pune carnea de porc. Acopera si baga in cuptorul incins la 180-190 de grade Celsius, pentru aproximativ 150 de minute.
5. Dupa ce carnea s-a fragezit, indeparteaza capacul si mai tine in cuptor vreo 20 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ciolan porc vas roman friptura porc friptura cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2060 viz    0 com
2307 viz    0 com
1225 viz    0 com
1311 viz    0 com
1141 viz    0 com
2006 viz    0 com
2763 viz    1 com
4601 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1415 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013227 (s)