News Flash:

Ciocolata raw cu migdale

15 Mai 2013
1557 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

faina de migdale - 300 g
ulei de palmier raw - 250 g
miere de salcam - 200 g
pastai vanilie - 2 pastai (partea interioara)
cacao raw - 10 linguri
macca - 2 linguri
sare de Himalaya - 1 varf de cutit
alune de padure - pentru ornare
goji berries - pentru ornare
fulgi de migdale - pentru ornare

Mod de preparare:

Uleiul de palmier se incalzeste la 40 de grade in deshidrator. Restul ingredientelor trebuie sa fie la temperatura camerei. Se amesteca toate cu ajutorul robotului cu lama in S pana la completa omogenizare. Se asteapta pana se intareste putin compozitia si cat este inca fluida se toarna in forme de silicon care in prealabil au fost usor unse cu ulei de migdale. Se dau la rece, sau daca ne grabim se pot pune in congelator cateva minute.
Se orneaza cu alune de padure, goji berries, fulgi de migdale etc.
A iesit delicioasa si a fost o reusita chiar daca consistenta este putin mai moale decat al ciocolatei care se face cu unt de cacao.

Ciocolata raw cu migdale recomandata de rawveganjoy.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cacao raw deshidrator temperatura camerei goji berries
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1685 (s) | 34 queries | Mysql time :0.030725 (s)