News Flash:

Ciocolata picanta. Ai mancat vreodata?

9 Septembrie 2014
1369 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1/4 cana de stafide
400 g ciocolata neagra
1 lingurita de scortisoara
1/2 cana de mieji de seminte de dovleac
3/4 lingurita chili pudra
1/4 lingurita piper negru sau rosu

Mod de preparare:

Prajeste miejii intr-o tigaie non aderenta. Topeste ciocolata la bain-marie, iar cand devine cremoasa, adauga restul ingredientelor in ea. Stinge focul, las-o sa se raceasca 5 minute, apoi toarn-o in forme tapetate cu hartie cerata si baga-le la frigider, pana se intaresc.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciocolata retete ciocolata ciocolata piper retete prajituri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1758 (s) | 23 queries | Mysql time :0.023444 (s)