News Flash:

Ciocolata mexicana

14 Noiembrie 2011
1195 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciocolata mexicana
Ingrediente: 1/2 lapte 3 linguri de ciocolata calda instant 1 plic de zahar vanilat 1/2 lingurita de scortisoara 4 linguri de frisca lichida 2 galbenusuri 1 lingura de zahar 4 batoane de scortisoara migdale Pentru crusta de cacao: albus praf de cacao Mod de preparare: Mai intai se cufunda marginea paharelor in albus, apoi in praful de cacao. Laptele se mixeaza intr-un vas cu ciocolata instant, cu zaharul vanilat, cu scortisoara si cu frisca lichida, dupa care amestecul rezultat se incalzeste. Albusul se bate cu zahar si se toarna peste el laptele cu ciocolata. Bautura se pune in paharele pregatite dinainte. La final se presara migdale.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lapte bucataria internationala creveti stafide margarina rama
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1016 viz    0 com
970 viz    0 com
900 viz    0 com
1058 viz    0 com
974 viz    0 com
941 viz    0 com
959 viz    0 com
1007 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1661 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015977 (s)