News Flash:

Ciocolata mexicana

14 Noiembrie 2011
1235 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciocolata mexicana
Ingrediente: 1/2 lapte 3 linguri de ciocolata calda instant 1 plic de zahar vanilat 1/2 lingurita de scortisoara 4 linguri de frisca lichida 2 galbenusuri 1 lingura de zahar 4 batoane de scortisoara migdale Pentru crusta de cacao: albus praf de cacao Mod de preparare: Mai intai se cufunda marginea paharelor in albus, apoi in praful de cacao. Laptele se mixeaza intr-un vas cu ciocolata instant, cu zaharul vanilat, cu scortisoara si cu frisca lichida, dupa care amestecul rezultat se incalzeste. Albusul se bate cu zahar si se toarna peste el laptele cu ciocolata. Bautura se pune in paharele pregatite dinainte. La final se presara migdale.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lapte bucataria internationala creveti stafide margarina rama
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1039 viz    0 com
1020 viz    0 com
950 viz    0 com
1095 viz    0 com
1027 viz    0 com
1012 viz    0 com
1000 viz    0 com
1031 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1512 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016856 (s)