News Flash:

Ciocolata de casa recomandata de Adela Popescu

24 Octombrie 2013
1955 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

150 ml apa
400 gr zahar
100 gr unt topit
250 gr lapte praf (neindulcit)
50 gr cacao
1 esenta vanilie (sau esenta de rom)
caise confiate taiate cubulete
cuisoare

Mod de preparare:

Laptele praf se amesteca cu cacaua, cuisoarele, vanilia si cubuletele de caise. Punem apa la fiert cu zaharul. Amestecam pana se dizolva. Daca  vreti ciocolata mai moale si cauciucoasa faceti un sirop subtirel. Cand siropul e gata, stingem focul si adaugam laptele praf impreuna cu tot amestecul, in cateva transe, pana se omogenizeaza bine. Adaugam  untul si amastecam. Se pune la frigider in forme de inimioare, floricele sau ce mai gasiti prin casa.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

adela popescu
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1587 (s) | 34 queries | Mysql time :0.038698 (s)