News Flash:

Ciocolata de casa in foi de napolitane

15 Ianuarie 2013
3497 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 foi de napolitane mari
50 gr cacao
250 gr lapte praf
200 gr zahar
100 gr unt
esente preferate (de data asta am pus rom si scortisoara)
100 ml apa

Mod de preparare:

Am fiert apa cu zaharul pana s-a leagat siropul. Am stins focul si am adaugat untul si am amestecat totul pana s-a topit untul Am adaugat esenta de rom si scortisoara, dupa care am amestecat bine. Urmatorul pas a fost sa adaug treptat lapte praf, obtinand astfel o compozitie moale pe care am impartit-o in doua. Am turnat jumatate din ciocolata calda pe o foaie de napolitana, am acoperit cu alta foaie si am turnat cealalta jumatate de ciocolata calda. Din nou am acoperit totul cu o foaie de napolitana, am asezat o greutate deasupra  am dat la rece. Le-am taiat a doua zi.

Ciocolata de casa in foi de napolitane recomandata de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cacao lapte praf zahar unt esente preferate apa scortisoara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1842 (s) | 34 queries | Mysql time :0.037210 (s)