News Flash:

Ciocolata de casa cu papaya

30 Ianuarie 2013
2187 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

50 gr papaya
500 gr lapte praf
2 linguri cacao
500 gr zahar
200 ml apa
250 gr unt
50 gr merisoare
esenta de vanilie

Mod de preparare:

Apa cu zaharul se pun la fiert cca 5-8 min, pana se formeaza un sirop. Se adauga untul, se amesteca pana se topeste, apoi se opreste focul. La final se adauga laptele praf, cacao si se mixeaza sa nu se obtina cocoloase, si se incorporeaza fructele. Daca doriti puteti pune si nuci, arahide sau fistic.
Daca doriti, puteti imparti compozitia, sa obtineti si cioco alba. Mai intai mixati laptele praf, turnati partea alba intr-o tava unsa cu putin unt, si apoi in jumatatea ramasa mixati cu cacao. Se da la frigider pentru o noapte.
Din compozitia alba am facut si martisorul mult dorit, decorat cu fondant.

Ciocolata de casa cu papaya recomandata de Dia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

papaya lapte praf cacao zahar apa unt merisoare sirop frigider
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1570 viz    0 com
3764 viz    0 com
1536 viz    0 com
1979 viz    0 com
2331 viz    0 com
1980 viz    0 com
1774 viz    0 com
2278 viz    0 com
2869 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1430 (s) | 23 queries | Mysql time :0.021483 (s)