News Flash:

Ciocolata de casa cu fistic

18 Septembrie 2013
1703 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

150 g unt
300 g ciocolata neagra faramitata
2 linguri de sirop de zahar
1 lingura de coniac
100 g biscuiti digestivi
3/4 ceasca de alune prajite
3/4 ceasca fistic
5 smochine uscate, taiate marunt
1/2 cana de cirese
cacao

Mod de preparare:

Mai intai tapeteaza o tava cu hartie de copt si ai grija ca marginile sa iasa in afara. Amesteca untul cu ciocolata, siropul si coniacul intr-o cratita medie si pune-le sa fiarba aproximativ 10 minute la foc mic, pana cand se omogenizeaza.
Pune biscutii digestivi intr-un castron mai mare, adauga peste ei alunele, fisticul, smochinele si ciresele si amesteca-le bine cu ciocolata. Toarna compozitia in tava si acopera vasul cu hartie de copt, apoi da-l la frigider pentru 12 ore.
Ciocolata cu fistic se serveste la temperatura camerei, presarata cu cacao.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1676 (s) | 23 queries | Mysql time :0.024473 (s)