News Flash:

Ciocolata de casa cu alune si vanilie

23 Mai 2013
1142 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

150 g de unt
250 g lapte praf
120 g cacao
500 g zahar
160 ml apa
alune
1 esenta de vanilie

Mod de preparare:

Mai intai, amesteca apa cu zaharul si pune-le la fiert, la foc mediu, pana cand se topeste bine zaharul si se formeaza un sirop omogen. Apoi, ia-l de pe foc, adauga untul, laptele praf, cacaua si amesteca bine, insa ai grija sa nu se faca cocoloase.
Adauga si esenta de vanilie, si alunele, apoi unge o tava mai mare cu unt, toarna in ea compozitia obtinuta si bag-o la frigider aproximativ 5 ore pentru a se intari bine.
Ciocolata de casa cu alune se serveste rece, taiata bucati mari.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lapte praf zahar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1731 (s) | 34 queries | Mysql time :0.032125 (s)