News Flash:

Ciocolata cu menta si frisca

14 Ianuarie 2013
1633 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1/2 cana frisca
3 linguri zahar pudra
1/2 cana ciocolata semidulce taiata fin
1/2 cana bomboane de menta, tocate
8 cani de expresso
frisca
 
Mod de preparare:
 
Bate cu mixerul 1/2 cana frisca si 3 linguri zahar pudra. Amesteca intr-un castron 1/2 cana ciocolata semidulce taiata fin cu 1/2 cana bomboane de menta, tocate. Pune compozitia de ciocolata in cani de cafea. Toarna peste ele 8 cani de expresso, apoi decoreaza bauturile cu frisca.
 
sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

frisca zahar pudra ciocolata semidulce expresso
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1299 viz    0 com
2414 viz    0 com
1182 viz    0 com
1357 viz    0 com
1184 viz    0 com
1375 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1504 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012964 (s)