News Flash:

Ciocolata calda - O reteta aromata

11 Februarie 2016
2348 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 lingura de pudra de cacao
200 de ml de apa
miere, dupa gust
300 de ml de lapte de cocos
1 lingura de ulei de cocos
un praf de sare
1/3 lingurita de scortisoara
vanilie (optional)

Mod de preparare:

Adauga laptele de cocos, apa si sarea intr-o cratita. Pune compozitia pe aragaz, la foc mediu. In tot acest timp amesteca foarte bine cu telul. Inainte de a da in clocot stinge focul. Acauga continutul in blender, impreuna cu cacaoa, uleiul de cocos, scortisoara si esenta de vanilie. Mixeaza totul foarte bine pana obtii o compozitie omogena. Adauga miere, dupa gust.
Ciocolata calda se serveste ca atare, cu frisca sau cu bezele. Desigur, poti adauga orice alte toppingurile preferi.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ciocolata calda reteta ciocolata bauturi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1540 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013342 (s)