News Flash:

Ciocolata calda cu vanilie

13 Decembrie 2011
2748 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciocolata calda cu vanilie
Ingrediente: 50 g ciocolata rasa sau 30 g cacao cernuta 1/2 l lapte 100 g frisca batuta si indulcita un galbenus vanilie 50 g zahar Mod de preparare: Prima data se freaca galbenusul cu cacaua cernuta sau ciocolata rasa, cu zaharul tos si cel vanilat, turnand cate putin lapte clocotit si batand mereu cu furculita. Se serveste fierbinte, in cescute de cafea turceasca, cu frisca deasupra.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

castane lapte smantana groasa galbenus bors rom
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1338 viz    0 com
2489 viz    0 com
2293 viz    0 com
2391 viz    0 com
4014 viz    0 com
1000 viz    0 com
1600 viz    0 com
1193 viz    0 com
1282 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1814 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016531 (s)