News Flash:

Ciocolata calda cu miere

7 Noiembrie 2011
1016 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciocolata calda cu miere
Ingrediente: 200 ml lapte 1 lingura cacao 1 lingura miere 1 praf scortisoara frisca Mod de preparare: Se pune in cana mierea, se adauga cacaua si praful de scortisoara. Laptele se incalzeste; se adauga 3-4 linguri de lapte fierbinte peste mierea din cana si se omogenizeaza, apoi se toarna restul de lapte. Se orneaza cu frisca din belsug, peste care se poate rade ciocolata sau presara cacao pudra. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lapte vin alb stafide banana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

981 viz    0 com
1422 viz    0 com
1142 viz    0 com
988 viz    0 com
1086 viz    0 com
991 viz    0 com
1208 viz    0 com
1066 viz    0 com
1166 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1774 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022571 (s)