News Flash:

Ciocolata calda cu miere

7 Noiembrie 2011
943 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciocolata calda cu miere
Ingrediente: 200 ml lapte 1 lingura cacao 1 lingura miere 1 praf scortisoara frisca Mod de preparare: Se pune in cana mierea, se adauga cacaua si praful de scortisoara. Laptele se incalzeste; se adauga 3-4 linguri de lapte fierbinte peste mierea din cana si se omogenizeaza, apoi se toarna restul de lapte. Se orneaza cu frisca din belsug, peste care se poate rade ciocolata sau presara cacao pudra. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

lapte vin alb stafide banana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

901 viz    0 com
1304 viz    0 com
1076 viz    0 com
930 viz    0 com
1002 viz    0 com
950 viz    0 com
1110 viz    0 com
1008 viz    0 com
1107 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1528 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023533 (s)