News Flash:

Ciocolata alba fierbinte

3 Mai 2011
1128 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciocolata alba fierbinte
Ingrediente: 350 ml lapte 4-6 lingurite amidon 100 gr ciocolata alba 2 lingurite rase cafea instant 2 varfuri lingurita nucsoara 1-2 plicuri zahar vanilat (sau putina esenta de vanilie) putina cacao sau ciocolata rasa (pentru decor) Mod de preparare: In blender punem ciocolata data pe razatoarea mare, cafeaua, vanilia si nucsoara. Amestecam laptele cu amidon si fierbem totul, la foc mic, amestecand des, pana laptele incepe sa se ingroase un pic. Cam 5 minute dureaza. Folositi 4 lingurite amidon daca doriti o ciocolata usor cremoasa si 6 lingurite daca doriti o ciocolata mai vascoasa. Turnati laptele fierbinte in blender si mixati totul cam 1 minut. Turnati in 2 cani si pudrati cu putina cacao sau razuiti putina ciocolata deasupra.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

castane ceai verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1103 viz    0 com
978 viz    0 com
950 viz    0 com
1086 viz    0 com
1139 viz    0 com
1405 viz    0 com
1994 viz    0 com
1082 viz    0 com
1089 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1519 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019040 (s)