News Flash:

Ciocolata alba cu migdale si cocos

2 Ianuarie 2013
1724 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 cana fulgi de migdale
700 gr ciocolata alba
1/4 cana nuca de cocos neindulcita
1 cana cereale
1 cana afine uscate
2 lingurite ulei vegetal

Mod de preparare:

Intinde intr-o tigaie cu hartie de copt 1 cana fulgi de migdale si 1/4 cana nuca de cocos neindulcita. Prajeste-le in cuptor 7 minute, scoate tava si las-o sa se raceasca. Amesteca intr-un castron migdalele, nuca de cocos, 1 cana cereale si 1 cana afine uscate. Pune deoparte 1/4 cana din acest topping.
 
Topeste la bain-marie 700 gr ciocolata alba cu 2 lingurite ulei vegetal. Toarna ciocolata peste compozitia cu migdale, intinde in tava, presara toppingul pus deoparte. Da tava la frigider minim 30 de minute. Rupe in bucati neregulate.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciocolata alba cereale afine uscate ulei vegetal tigaie cuptor castron
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2157 viz    0 com
3166 viz    0 com
1600 viz    0 com
1595 viz    0 com
1616 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1857 (s) | 34 queries | Mysql time :0.033759 (s)