News Flash:

Ciocolata alba cu fistic si nuci de macadamia

14 Noiembrie 2013
3086 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g bezea
100 g afine uscate
110 g nuci de macadamia faramitate
60 g fistic
1/3 cana de nuca de cocos
360 g ciocolata alba

Mod de preparare:

Tapeteaza o forma de tort cu hartie de copt, apoi combina bezeaua cu afinele si cu nuca de cocos. Topeste ciocolata alba la cuptorul cu microunde, aproximativ 2 minute, amestecand-o cu o lingura de metal la fiecare 30 de secunde, pana cand se omogenizeaza. Toarna ciocolata peste amestecul de bezea, apoi pune compozitia in forma de tort si da-o la rece pentru doua ore.
Serveste ciocolata alba cu nuci de macadamia alaturi de o limonada rece, neindulcita.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciocolata alba
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1631 (s) | 34 queries | Mysql time :0.029323 (s)