News Flash:

Ciocanele de pui la cuptor cu sos

13 Iulie 2015
2044 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

8 ciocanele de pui
putina faina alba
amidon de porumb

Pentru marinata:
piper
sare
ulei de susan
amidon de porumb
ghimbir dat pe razatoare

Pentru sosul de portocale:
sucul de la o portocala
cateva felii de portocala
o ceapa taiata felii subtire
castravete (optional)
miere de albine
sare
amidon de porumb

Mod de porumb:

Tine ciocanelele cel putin 2 ore in marinata. Scoate-le apoi, da-le prin faina alba si amidon si presara piper si sare. Lasa-le deoparte.
Amesteca toate ingredientele pentru sos.
Pune carnea intr-o tava unsa cu putin ulei si bag-o in cuptorul incins la 170 de grade Celsius. Este gata cand temperatura interioara ajunge cam la 70 de grade. Cu cateva minute inainte de final, toarna sosul peste carne si amesteca.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

friptura sos ciocanele cuptor carne sos retete culinare retete bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1790 viz    0 com
1952 viz    0 com
2034 viz    0 com
2779 viz    0 com
1992 viz    0 com
8089 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1352 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020788 (s)