News Flash:

Ciocanele de pui la cuptor

27 Ianuarie 2014
1805 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

8 ciocanele de pui
300 gr unt
punga magica pentru friptura de pui cu ierburi aromate
sare
piper
boia de ardei dulce
usturoi

Mod de preparare:

Se amesteca untul cu 3-4 linguri din amestecul din punga magica pentru friptura de pui cu ierburi aromate, sare, piper. Se cresteaza ciocanelele si se umple punga cu untul condimentat. Se asaza in tava unsa cu ulei, se taie usturoiul peste ciocanele, se condimenteaza cu putina sare, piper si boia de ardei dulce. Se dau la cuptor pentru cca o ora.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete fripturi retete culinare culinar bzi retete bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1846 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023338 (s)