News Flash:

Ciocanele de pui la cuptor

4 Noiembrie 2013
2270 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg ciocanele de pui
200 ml suc de rosii
sare
piper
busuioc
jumatate pahar de vin

Mod de preparare:

Ciocanele se spala, le condimentam dupa gust apoi le punem intr-un vas termorezistent, adaugam sucul de rosii si completam cu apa. Cand sunt aproape gata adaugam si vinul. Lasam sa se rumeneasca.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

843 viz    0 com
3884 viz    0 com
2136 viz    0 com
1766 viz    0 com
3427 viz    0 com
1948 viz    0 com
2368 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1526 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016619 (s)