News Flash:

Ciocanele de pui glazurate in Cola

29 Aprilie 2014
1452 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6 ciocanele de pui
5 linguri sos soia
1.5 l cola

Mod de preparare:

Fierbe ciocanelele, iar cand sunt aproape gata, strecoara apa si adauga cola. Lasa ciocanelele sa fiarba la foc mic in cola, aproximativ 30 de min. Adauga 1 lingura de sare in cola. Toarna apoi si soia si lasa totul sa scada, pana cand obtii un sos gros si lipicios.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete carne carne sos sos cola
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2037 viz    0 com
1257 viz    0 com
1246 viz    0 com
2153 viz    0 com
3022 viz    0 com
1177 viz    0 com
1335 viz    0 com
1495 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1507 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013497 (s)