News Flash:

Ciocanele de pui cu vin la cuptor

18 Mai 2012
6510 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7569 RON (+0.0427)
USD: 4.1883 RON (+0.0392)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ciocanele de pui la cuptor
Ingrediente:

1 kg ciocanele de pui
jumatate pahar de vin
busuioc

200 ml suc de rosu
piper
sare


Mod de preparare:

Ciocanele se spala, le condimentam dupa gust apoi le punem intr-un vas termorezistent, adaugam sucul de rosii si completam cu apa. Cand sunt aproape gata adaugam si vinul. Lasam sa se rumneasca.

sursa: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pipersare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3247 viz    0 com
6006 viz    0 com
3225 viz    0 com
3614 viz    0 com
3831 viz    0 com
5715 viz    0 com
1382 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1539 (s) | 34 queries | Mysql time :0.015323 (s)