News Flash:

Ciocanele de pui cu vin la cuptor

18 Mai 2012
6446 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciocanele de pui la cuptor
Ingrediente:

1 kg ciocanele de pui
jumatate pahar de vin
busuioc

200 ml suc de rosu
piper
sare


Mod de preparare:

Ciocanele se spala, le condimentam dupa gust apoi le punem intr-un vas termorezistent, adaugam sucul de rosii si completam cu apa. Cand sunt aproape gata adaugam si vinul. Lasam sa se rumneasca.

sursa: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pipersare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3188 viz    0 com
5937 viz    0 com
3160 viz    0 com
3524 viz    0 com
3767 viz    0 com
5634 viz    0 com
1331 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1595 (s) | 23 queries | Mysql time :0.010733 (s)