News Flash:

Ciocanele de pui cu sos de rosii si leurda

19 Aprilie 2012
2926 Vizualizari | 0 Comentarii
Copanele cu sos de rosii si leurda
Ingrediente:

1 kg ciocanele de pui
200 ml suc de rosii
1 legatura leurda
piper
sare

1 legatura ceapa verde
 
Mod de preparare:

Ciorcanele de pui se spala, apoi le punem intr-o tava intinsa, le condimentam cu sare, piper. Adaugam leurda si ceapa verde, spalate si tocate marunt! Adaugam sucul de rosii si completam cu apa. Introducem in cuptorul incins.

sursa: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

leurda pipersare ceapa verde tava
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2469 viz    0 com
2064 viz    0 com
3354 viz    2 com
1370 viz    0 com
2093 viz    0 com
6040 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1447 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012879 (s)