News Flash:

Ciocanele de pui cu sos de rosii si leurda

19 Aprilie 2012
2857 Vizualizari | 0 Comentarii
Copanele cu sos de rosii si leurda
Ingrediente:

1 kg ciocanele de pui
200 ml suc de rosii
1 legatura leurda
piper
sare

1 legatura ceapa verde
 
Mod de preparare:

Ciorcanele de pui se spala, apoi le punem intr-o tava intinsa, le condimentam cu sare, piper. Adaugam leurda si ceapa verde, spalate si tocate marunt! Adaugam sucul de rosii si completam cu apa. Introducem in cuptorul incins.

sursa: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

leurda pipersare ceapa verde tava
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2411 viz    0 com
1996 viz    0 com
3288 viz    2 com
1332 viz    0 com
2028 viz    0 com
5884 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1538 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019472 (s)