News Flash:

Cine facea cele mai bune chiftelute din bloc, daca nu mama? Uite cum

19 Iulie 2017
505 Vizualizari | 0 Comentarii
Cine daca nu mama, facea cele mai bune chiftelute din bloc? Sau de pe strada, din cartier, ori de ce nu, din lume? 

Ingrediente (12 chiftele):


200 g carne tocata
1 morcov
2 cartofi
1 legatura marar
1 legatura patrunjel
1 ceapa
1 felie de paine inmuiata in apa
2 oua
sare
piper
4-5 catei de usturoi
ulei

Mod de preparare:

Speli si dai prin razatoare morcovul si cartofii. Tai ceapa marunt. Amesteci carnea tocata cu ouale si cu verdeata taiata marunt, adaugi legumele, painea stoarsa bine si potrivesti de sare si piper. Zdrobesti usturoiul si-l incorporezi in compozitie. Formezi chiftelute rotunde si le coci intr-o tava unsa cu ulei, in cuptorul incalzit in prealabil. Servesti cu garnitura de cartofi copti.

preluat de pe click pofta buna

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

chiftelute carne tocata patrunjel usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1659 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020198 (s)