News Flash:

Cine adora ouale umplute cu branza, trebuie sa incerce neaparat aceasta reteta

6 Iunie 2017
2231 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 oua
2 linguri untdelemn
3-4 linguri telemea rasa
2-3 catei de usturoi
sare
piper

Mod de preparare:

Se fierb ouale tari, se curata, se taie in jumatati. Se scot galbenusurile, se freaca cu untdelemnul, sarea si piperul. Se adauga telemeaua rasa, usturoiul pisat bine si verdeata dupa gust. Cu aceasta compozitie se umplu albusurile, se lipesc jumatatile umplute intre ele, se aseaza pe un platou pe foi de salata si felii de rosii.

sursa: ziarul online
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untdelemn usturoi piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1702 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019526 (s)