News Flash:

Cine a zis ca nu ai voie sa mananci prajituri bune in post? Uite o reteta de cornulete de post cu nuca

16 Martie 2018
1683 Vizualizari | 0 Comentarii

Cornuletele cu nuca sunt desertul copilariei pe care nu le uitam nici la maturitate, pentru ca sunt prea bune pentru a fi ignorate! Iata cat de simplu se prepara! Nu trebuie sa iti lipseasca de pe masa la niciun eveniment!

Ingrediente:

  • 1 pachet margarina
  • 1 cana nuci macinate
  • faina cu praf de copt
  • sare
  • zahar pudra

Citeste si Gustos si pufos - Reteta pentru aluat de tip chec pentru prajituri cu fructe, foarte usor de facut

Daca folosim faina obisnuita, trebuie sa adaugam 1 praf de copt stins cu o lingura cu zeama de lamaie.

Citeste si Daca as putea, l-as manca zilnic, asa de bun e - Tort egiptean - Invata sa faci unul dintre cele mai gustoase torturi din lume

Mod de preparare:

Amestecam margarina cu nucile (este bine sa fie putin prajite inainte sa le macinam), punem un varf de sare si adaugam treptat faina cernuta, pana obtinem un aluat tare si omogen. Intindem o foaie nu prea groasa, pe care o taiem in patrate cu latura de circa 5 cm, pe care le rulam, pentru a forma cornuletele.

Citeste si Prajitura de casa la indemana oricarei gospodine - Prajitura frageda cu crema de nuci si gem - Usor de pregatit

Asezam cornuletele intr-o tava unsa si tapetata cu faina, sau cu hartie pentru copt. Le coacem la un foc potrivit timp de 30-40 minute Dupa ce s-au copt, fierbinti trebuie sa le tavalim in zahar pudra, sa le lasam sa se raceasca putin si sa le servim cu placere.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1693 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017741 (s)