News Flash:

Cina usoara si rapida: cartofi copti cu sunca si cascaval

14 Aprilie 2017
919 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 cartofi
30 g unt
50 g cascaval Delaco
50 g sunca impanata, afumata

Mod de preparare:

Cartofii i-am spalat si i-am dat la cuptorul preincalzit la 200 grade, pentru 1 ora. Dupa aceasta perioada am taiat cartofii pe jumatate si i-am scobit cu o lingurita. Interiorul l-am uns cu unt topit si am dat cartofii la cuptor, pe grill, pana s-au rumenit putin.
Intre timp am taiat marunt sunca si am calit-o in putin ulei. Cascavalul l-am dat prin razatoare.

In fiecare cartof am pus putina sare, cateva bucati de sunca, cascavalul ras, si am dat din nou la cuptor pentru cateva minute, cat sa se inmoaie cascavalul.
Am servit cartofii cu castraveti in saramura.

sursa: sim0na-world

cartofi delaco sunca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1624 (s) | 35 queries | Mysql time :0.015663 (s)