News Flash:

Cina rapida si gustoasa - Pentru zilele cand nu ai timp sa gatesti - Pui acordeon - RETETA MAI JOS

10 Februarie 2017
9890 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 buc. piept de pui
200 gr sunca
5 felii de cascaval
o mana de frunze de spanac proaspat (optional)
sare si piper dupa gust

Mod de preparare:

Reteta de pastrat si de facut des! E de ajuns sa o faci o singura data si te vei indragosti de ea. Si de ce nu? E rapida, sanatoasa si atat de usoara ca o poate face si un copil mic.
Preincalzeste cuptorul la treapta mare.
Cresteaza puiul (de-a latul) aproape de tot, crestaturile fiind la o distanta de aproximativ 2,5 cm una de cealalta. Taie fiecare felie de sunca astfel incat sa se potriveasca marimii “portofelului” crestat de tine si feliile de cascaval la fel.
Pune in fiecare crestatura cate o felie de sunca, cateva frunze de spanac proaspat si una de cascaval. Presara sare si piper deasupra (si alte condimente daca vrei, desigur). Daca vrei, poti rade deasupra niste extra cascaval/parmezan.
Intr-o tava pe care ai pus hartie de copt, pune pieptul de pui si da-l la cuptor pentru 20 de minute sau pana cand observi ca este facut.

sursa: unica
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

pui acordeon
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1903 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014252 (s)