News Flash:

Cina delicioasa - Ficatei de pui la tigaie, cu bacon si ciuperci - Cu ce sa-i amesteci ca sa le dai un gust cat mai rafinat

16 August 2017
2778 Vizualizari | 0 Comentarii
Daca nu stii ce sa mai gatesti pentru pranz sau cina, incearca o reteta apetisanta de ficatei de pui cu ciuperci si bacon, care va deveni cu siguranta una dintre preferatele tale.

Ingrediente:

500 g ficatei de pui
350 g bacon
350 g ciuperci
1 ceapa
250 ml vin alb
2-3 linguri smantana
100 g unt
patrunjel tocat, dupa gust
sare
piper

Mod de preparare:

Topesti untul intr-o tigaie, la foc mic, apoi rumenesti ficateii, pana cand isi schimba culoarea si sunt bine patrunsi. Adaugi baconul taiat bucatele, ceapa tocata marunt si ciupercile spalate si feliate. Condimentezi cu sare si piper, dupa gust.
Amesteci si acoperi 5 minute. Combini cu vinul si smantana si mai lasi pe foc 10-15 minute, amestecand din cand in cand. Servesti cu patrunjel tocat.

preluat de pe clickpoftabuna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vin alb smantana patrunjel tocat foc mic
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1796 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013828 (s)