News Flash:

Cina: Carne de pui la cuptor, in sos de vin

7 Iunie 2018
432 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti

Un fel clasic, ca la mama acasa, puiul cu cartofi noi la cuptor, stropit cu vin, nu are cum sa nu fie deliciul intregii familii.
De ce ai nevoie ca sa prepari pui cu cartofi in sos de vin: 1 pui, 250 g cartofi noi, sare, boia iute, 3-4 catei de usturoi, 50 ml apa, 50 ml vin alb sec, 1 lingurita cimbru uscat maruntit, 2 foi de dafin,1 lingura pasta de rosii, 1 lingura ulei.

Cum prepari pui cu cartofi in sos de vin: Freci puiul cu sare si boia, dupa gust si il pui intr-un castron. Toci usturoiul si il presari peste carne, adaugi cimbrul, stropesti cu uleiul si il lasi in acest bait in timp ce speli si cureti cartofii cu partea abraziva a buretelui de vase. Pe cei mai mari ii tai in doua sau in 4. Dai drumul la cuptor la foc mediu. Rastorni intr-o tava cartofii si asezi puiul, torni vinul, adaugi pasta de rosii diluata in apa si foile de dafin. Dai tava la cuptor, la foc mediu si tii pana puiul se rumeneste.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1737 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023322 (s)