News Flash:

Ciambella cu iaurt

7 Mai 2012
6455 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciambella cu iaurt
Ingrediente:

300 g faina de grau
4 oua
250 g iaurt natural
180 g zahar
150 ml ulei de seminte
16 g praf de copt
100 g amidon alimentar
100 g ciocolata rasa
un praf de sare

Mod de preparare:

In vasul de la robot, zbatem bine ouale impreuna cu zaharul si sarea, pana vom obtine o compozitie spumoasa. Adaugam iaurtul si uleiul, mixand incontinuu, apoi cate un pic din faina cernuta impreuna cu amidonul si praful de copt. La sfarsit punem ciocolata rasa, amestecam si rasturnam compozitia intr-o forma de ciambella (cu diametru de cca 24 cm) pe care am uns-o cu ulei si am tapetat-o cu faina. Am mai presarat deasupra niste fulgisori de ciocolata si am bagat tava in cuptorul preincalzit la 190 de grade pentru circa 30 de minute. Facem o proba cu scobitoarea ca sa fim siguri ca nu e cruda, dar nici prea uscata.
Scoatem din cuptor, lasam la racit, taiem si servim. Este ideala ca mic dejun si ca o gustare alaturi de cafea.
Ciambella cu iaurt pregatita de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua iaurt natural zahar amidon alimentar ciocolata sare ulei tava cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2668 viz    0 com
2070 viz    0 com
2377 viz    0 com
2969 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1698 (s) | 34 queries | Mysql time :0.034507 (s)