News Flash:

Ciabatta cu masline

19 Mai 2011
1397 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciabatta cu masline
Ingrediente: 400 grame de faina alba tip 55 150  grame faina integrala o lingura de gris 50 grame de masline negre tocate marunt 300 ml de apa 3 linguri ulei de masline 25 grame de drojdie proaspata o lingurita sare si o jumatate de miere sau zahar brun Mod de preparare: Am pregatit aluatul cu masina de facut paine si am taiat maslinele bucatele mici, daca gasiti luati masline in ulei sunt mult mai aromate decat cele in apa. Am adaugat maslinele la aluat si am lasat sa dospeasca programul complet la masina. Modelam apoi ciabatta, are o forma specifica lunga si mai plata, fara sa o crestam deasupra. Eu am mai lasat-o sa dospeasca 20 de minute. Se coace  pentru 30 de minute in cuptorul incins in pealabil la 220 de grade, este gata atunci cand are o crusta aurie. Eu pun mereu tava la jumatatea cuptorului si sub ea pun o tava cu 250 ml de apa, iese painea mai crocanta si nu se arde niciodata. Se lasa la racit pe un grill, este ideala si pentru tartinat are o aroma deosebita.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

masline faina placinte vin alb
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

981 viz    0 com
885 viz    0 com
1070 viz    0 com
2565 viz    0 com
1099 viz    0 com
2155 viz    0 com
981 viz    0 com
3447 viz    0 com
1309 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1545 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012800 (s)