News Flash:

Chisca moldoveneasca

23 Decembrie 2011
6104 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Chisca moldoveneasca
Ingrediente:

carne de porc / vita tocata
intestine de porc
o cana orez
2 cepe
2 oua
piper
sare

Mod de preparare:

Ceapa se toaca marunt si se pune la prajit, dupa care se pune apa si orezul la fiert. Cand orezul e fiert, se lasa putin la racit, apoi se amesteca cu carnea tocata, se potriveste de piper si sare si se pun cele doua oua, pentru a lega compozitia.
Caltabosii se spala (intestinul gros de la porc) apoi se umplu cu compozitia rezultata, se leaga la ambele capete si se pun la fiert timp de 20 de minute. Se lasa la racit dupa care se pune la prajit.

sursa reteta: gustos.ro
sursa fotografie: egirl.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

orez cepe oua piper sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2281 viz    0 com
2495 viz    0 com
2691 viz    0 com
2265 viz    0 com
3107 viz    0 com
2737 viz    0 com
2806 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1633 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013657 (s)