News Flash:

Chisca moldoveneasca

23 Decembrie 2011
6306 Vizualizari | 0 Comentarii
Chisca moldoveneasca
Ingrediente:

carne de porc / vita tocata
intestine de porc
o cana orez
2 cepe
2 oua
piper
sare

Mod de preparare:

Ceapa se toaca marunt si se pune la prajit, dupa care se pune apa si orezul la fiert. Cand orezul e fiert, se lasa putin la racit, apoi se amesteca cu carnea tocata, se potriveste de piper si sare si se pun cele doua oua, pentru a lega compozitia.
Caltabosii se spala (intestinul gros de la porc) apoi se umplu cu compozitia rezultata, se leaga la ambele capete si se pun la fiert timp de 20 de minute. Se lasa la racit dupa care se pune la prajit.

sursa reteta: gustos.ro
sursa fotografie: egirl.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

orez cepe oua piper sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2362 viz    0 com
2586 viz    0 com
2777 viz    0 com
2346 viz    0 com
3178 viz    0 com
2850 viz    0 com
2893 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1557 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014009 (s)