News Flash:

Chisca moldoveneasca

23 Decembrie 2011
5845 Vizualizari | 0 Comentarii
Chisca moldoveneasca
Ingrediente:

carne de porc / vita tocata
intestine de porc
o cana orez
2 cepe
2 oua
piper
sare

Mod de preparare:

Ceapa se toaca marunt si se pune la prajit, dupa care se pune apa si orezul la fiert. Cand orezul e fiert, se lasa putin la racit, apoi se amesteca cu carnea tocata, se potriveste de piper si sare si se pun cele doua oua, pentru a lega compozitia.
Caltabosii se spala (intestinul gros de la porc) apoi se umplu cu compozitia rezultata, se leaga la ambele capete si se pun la fiert timp de 20 de minute. Se lasa la racit dupa care se pune la prajit.

sursa reteta: gustos.ro
sursa fotografie: egirl.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

orez cepe oua piper sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2206 viz    0 com
2432 viz    0 com
2648 viz    0 com
2177 viz    0 com
3057 viz    0 com
2676 viz    0 com
2751 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1486 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025845 (s)